Friday, June 29, 2012

Anggur RM0.25 ÜÜÜÜÜ

Baru balik dari jusco al-maklum la hari jumaat kan kenkawan tak kan la nak duk dalam office je... Ape lagi merayap la ke jusco... Tak tahu nak lunch ape arini masuk la supermarket dulu... jalan ² sambil memikirkan ape yang nak di telan tengah hari ini... Sushi je la... boleh la kenyang la jugak.. tapi tak sempat nak snap sushi tu... takpe tapi ada satu nak di tunjuk .. mesti tak percaya punyer... 


Anggur RM0.25
Hah percaya tak memula FL tak percaya gak la.. setelah di belek2 untuk sekian kalinya ambil jugalah.. ye la mana tahu dah sampai kt kaunter cakap kita men harga plak...mati den... huar huar. ... nak di tambah cerita bukan FL seorang yang duk beli anngur bertuah ni.. Office mate FL pn turut serta.. cett macam main sukaneka plak yerr.. rezeki Allah bagi.. mula² ragu nak amek tak nak amek tak ye la.. tak percaya.. condition anggur ni masih elok lagi tak penyek² pun ok la.. kalau nak beli anggur semata² mana nak dapat manyak ko.. tgk je la berat bersih tu berapaaa... nk 500g tu... huar.. huar... 

Bila turn nak bayar cashier pelik duk tgk harga tu... so dia scan je la dah harga tertera ... takkkan la duk nak pergi kat blakang tanya org yg duk letak² harga buah tu betol ke harganya.. hah..!! takpayah la buang masa.. yer.. ramai lagi yg Q nak membayar... ihihi... Rezeki di hari jumaat... 

No comments:

❤❤Milik mu❤❤

Daisypath Anniversary tickers