Friday, June 22, 2012

☺☺☺ Counting Day's☻☻☻

Minggu Kepenatan  .. sebenarnya office yang FL kerja sekarang ni dah nak pindah... jauhnya dari rumah... hadudui..memikirkan macam mana nak ke sana.. Dah lasen lombu tak da, keta sorong tak ada.. macam mana ek ulang alik nanti.. Buat masa sekarang tak apa lagi kot, sebab FL ada house mate yang 1 tempat kerja InsyAllah harap tak menyusahkan dia pulak yea... so sebenarnya nya nak cite pasal minggu kepenatan ni, ye la pindah office ni tak macam pindah uma, "aik..!! kalau pindah tu sama je kot makna nya.." bolayan je la.. hehe.. penat sangat mana tak nya FL ni kerja di firm Company Secretary fail client ya Allah mata saja la buktinya, badan lah mangsanya.. Kalau malam kena letak koyok la jawabnya.. sebab apa FL cakap macam tu.. manyak wooo..!! silap letak semua terabur dokumen tu... kawan² yang kerja kat firm yang sama mesti dia tahu.. ok la nanti update lagi gambar² office and kotak² yang dah menanti untuk di pindahkan... 

















No comments:

❤❤Milik mu❤❤

Daisypath Anniversary tickers