Tuesday, July 5, 2011

Hand phone menghilangkan diri lagi..

Perasaan yang tak dapat FL gambarkan.. hanya warkah menjadi jawapan ketika ini.. Sob..Sob...
Perasaan ketika ini yang dapat FL nyatakan Sedih, Sedih dan terus bersedih... Hand Phone hilang lagi... Argh  Kena bebel lg..lg dan lg.. FL berangan  kalaulah kita ni disuruh untuk mencipta 1 barang,  FL dah awal² fikirkannya.. Anti Hilang so sme je function dia mcm Anti Virus... Kalo barang hilang kita senang² je dapat detect mne dia menghilang..lagi² mcm hP yang senang hilang kan.. Hum..sebenarnya FL nak cerita pasal kehilangan ini.. Entahlah mama FL pn dah bebel² FL ini mudah sangat hilang hP.. Lalai ke.?? Pelupa ke ?? Or tercicir.. Entahlah.. So jawapan paling senang .. benda dah hilang nk bt mcm mne, bt ape nk cari barang yang sememangnya dah hilang.. 1st hP FL (Express Music 5300) hilang masa study kt Melaka.., dalam Toilet, masa tu hilang bukan disebabkan lalai ataupun tercicir tp kene pukau dengan Orang Indon..
Org indon ni bahaya sikit, kita pun kena berhati².. sbb org yang ade ilmu pemukau ni lain sikit.. kalau kita pandang mata dia, hanya sekadar senyuman (Kerana senyum adalah sedekah) padah menerima pada kita, kita dipukaunya, dan masa itu diseluk kocek FL ambil hP, FL tak sedar tapi bila dah nak bus, bila penat mestilah kita cakap "Astafirullahhalazaim" FL mula sedar yang hP dah hilang.. Jangan ckp lah perasaan time tu, Glabah la ..   Frust (mcm putus cinta) huh..!! mmg tahap parah la..

Express Music 5300 Transformers Edition
Lepas kehilagan hp kesayangan tu, FL terus beli hp baru SEK770i, jgn cakap la... kenangan bersama beliau mmg FL tak dapat nk lupakan.. gambar² mestilah tak dapat balik segala² no tel hilang mcm tu je nak trace pn tak dapat.. Lepas satu² hP FL hilang.. mudahnya hilang.. kali ni hilang sebab FL sendiri, sebab lepas call tak reti nk letak balik dalam beg, gie letak kt pocket, duduk² jatuhlah hP tuu.. hilang tanpa jawapan.. cedihnya... cedih.. (Abang kata tak pe ade rezeki kita beli lain k, so make sure kena careful lepas ini)


Sony Ericsson K770i 

FL pelik, cukup je setahun, hP mesti hilang, lepas ni nakmo la hilang² lagi ok.. huhu..

¸¸.•*¨*❤ Thank You Abang... sebab bagi nasihat, benda dah hilang jangan dicari,  buat ape nak cari barang yang dah sememangnya dah hilang.. so sabar, kerana Allah sentiasa mendengar, dan juga merasakan perasaan kita di waktu itu.






No comments:

❤❤Milik mu❤❤

Daisypath Anniversary tickers