Tuesday, June 5, 2012

Julie's Baked With Love ♥♥♥

Siapa kenal biskut julie's..??? Angkat tangan...!! (sambil mengangkat tangan dan menjerit...Saya..!! cett..!! dia tanya.. dia sendiri yang jawab) hah..!! sapa yang tak kenal brand biskut ni.. Julie's si rambut kuning, menjadi tatapan logo di setiap keluaran biskut²nya... Dari kecik hingga dah dewasa ni...biskut ni memang tak pernah jemu² FL ngadap.. biarlah orang nak kata apa.. " Asik makan biskut je budak ni... bila aku datang rumah hidang biskut.." Haish..!! Jangan takut datang rumah ye kalau nak beraya nanti, makesure ada... Ada??? Ada ape?? ce te ka... tahu biskut love letters?? Bukan biskut surat cinta ye kawan² , kalau la ada biskut macam tu sebelum nak bagi biskut pada pakwe n makwe tulis² panjang nanti dia dah tak payah nak baca² trus ngap.. dia dah tahu isi hati kita ni.. kekeke...

LOVE LETTERS

Chocolate
Strawberry

L.L ni selalu ada bila waktu raya, (tak waktu raya pun ada jugak) ye la mana tak nya.. Budak², mak budak, bapak budak pun suka makan ni, kalau raya, budak² ni tak suka makan kuih, diorang lebih suka kepada benda yang tertarik untuk di makan macam love letters ni.. sebab tu kalau waktu penhujung puasa kena beli stock ni awal² takut habis..!! Bila dah dewasa macam ni, selalu ada bekal kalau nak balik kolej, makan ni time waktu stress belajar memang syok..!! dah tak ingat belajar... ingat makan je.... haish...!! 

Cukup tak 1 tin ni..???


Rasa ²  cukup tak 1 tin tu..kalau tak cukup nanti FL copy paste lagi ok... !! mana la nak dapat L.letters dalam tin macam ni lagi kan.. selalu kat kedai ²  borong ada jual tapi bukan brand julie's sedih nya >'o'< ...

PEANUT BUTTER

Sedapnya..!! teliur tak..!!


Semua sedap lah.. !! nak semua nak semua... nak ape.. tu tu tu.. ape.. tu tu yang kat atas tu...!! peanut butter biskot ni pun feveret FL, ni kalau kat hostel siap sorok dalam locker... ye takut.. takut ape.. takut tikus culik.. bukan kedekut ye kawan ²  biasalah time belajar save bajet makan (betul ke???)... hhihi.. solly.. saya bagi la pada kawan ²....  sharing it's caring right..!! hehe... sedapnya biskut si rambut kuning ni... !!

Pada kawan yang nak tahu cerita pasal Julie's Biscuits bole LIKE... LIKE.. LIKE

1 comment:

Anonymous said...

boleh beri alamat kedai borong yang jual biskut love letters julie's?

❤❤Milik mu❤❤

Daisypath Anniversary tickers